prijzen

Schmink en Glittertattoos voor bedrijven = €50,- per uur

1 uur Schminken particulier € 45,- Afhankelijk van de wensen van de kinderen, kunnen er ongeveer 8 tot 10 kinderen per uur geschminkt worden.

1 uur Glittertattoo’s € 45,-

1 uur Ballon figuurtjes € 55,-

1 uur Airbrush Tattoos € 60,-

1 uur Henna party € 60,-

1,5 uur Combinatie, Schminken en Glittertattoo’s € 75,-

(8 tot 10 kinderen)

1,5 uur Combinatie, Schminken en/of Ballonfiguren € 80,-

1,5 uur Combinatie Schminken en hair extansions € 70,-

2 uur Combinatie Schminken, Glittertattoo’s en/of Ballonnendraaien € 100,-

Zandtekeningen zijn erg leuk in combinatie met schminken of tattoos. deze zijn € 4,- pp. Een zandtekening is een grote stickerkaart waarbij je steeds een stukje sticker weghaalt en deze dan bestrooid gekleurd zand. zodra alle stickers zijn weggehaald en gevuld zijn met zand hou je een mooie zandtekening over.

Foam klei.  is een zelfhardende boetseer klei die bestaat uit een soort gel met kleine witte balletjes erin . Het is een fantastische klei die vooral gebruikt wordt om allerlei ondergronden te decoreren. € 8,50 per persoon

Hair feather extansions synthetisch € 2,50 p/st

Hair wraps € 5, per stuk. Een nieuwe trend in haar decoratie. een soort vlechtje met een veertje.

Topmodellen party. De kinderen worden mooi geschminkt / of kiezen een glittertattoo. De nageltjes worden gelakt en ze krijgen een hair feather extansion. Daarna gaan ze als echte modellen een foto shoot maken. € 15,- pp. Minimaal 6 kinderen

Extra optie: verkleed als typetje

Clowntje joy € 15,-

Eenhoorn style € 15,-

Schmink of Ballonnen piet € 20,-

Bellypainting € 60,- 

Belly-Body paint € 75,-

Workshop Glittertattoos Zelf glitter tattoos leren zetten. de workshop word hier of bij u op locatie gegeven met een minimaal aantal van 6 deelnemers. De kosten zijn € 16,- pp voor 2 uur.

Workshop basis schminken Een goed begin is het halve werk. In 1 avond alle basis technieken waarmee je een goede start kunt maken om veel plezier te beleven met het kinderschminken. Minimaal 6 en maximaal 10 personen. De kosten zijn € 45,- pp. 

Losse vervolg workshop € 45,- pp.

Een prive workshop kost € 80,-

Workshop voor kinderen Leuk om op je kinderfeestje samen met je vriendinnen te leren schminken of glittertattoos te leren zetten. De kosten zijn € 15,-  pp voor 1.5 uur. Minimaal 6 kinderen. Voor meer info kunt u contact met me opnemen.

Deze prijzen zijn inclusief materiaal. Exclusief 21% BTW en km vergoeding à € 0,40 cent p/km